Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat.

Segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdésüket.

Rólunk, s a temetésszolgáltatásról

Társaságunk a honlapján megjelentetett információkkal szeretne segítséget nyújtani a gyászoló hozzátartozóknak ahhoz, hogy a családot ért halálesettel, temetéssel kapcsolatos teendőiket a lehető legkevesebb – temetés kapcsán érintett – szervezet és  hatóság személyes felkeresésével tudják elvégezni.

Megkíséreljük teljes részletességgel ismertetni mindazokat a fontos  körülményeket, és temetésszolgáltatási formákat, amellyel az elhunythoz  méltó, igényeiknek legjobban megfelelő szertartás kiválasztásával tehetnek eleget kegyeleti érzéseik, érzelmeik diktálta kötelezettségeiknek.

Halálozás  esetén  nap  mint  nap találkozhatunk a lakosság  körében a tanácstalansággal. Bonyolultnak tűnik mit kell tenni, hová kell fordulni, kiket kell felkeresni a temetéssel összefüggő ügyintézés során. Egy haláleset kapcsán valóban sokirányú intézkedés és utánjárás  merülhet  fel attól  függően, hogy hol és milyen körülmények között következett be az esemény. A Halottvizsgálati  Bizonyítvány átvétele kapcsán az egészségügyi intézmény, anyakönyvi  kivonatok ügyében az  önkormányzat, esetleg temetési engedély ügyében a rendőrség, a  szertartás ügyében a búcsúztató, a temetés megrendelés ügyében  a temetésszolgáltató, koszorúk, sírcsokrok ügyében a virágos, sírköves szolgáltatások tekintetében a sírkő  üzem,  fotó – videó készítés  ügyében a fotós, mindegyike  felkeresendő.

Debrecenben, a Kassai u. 93 A épületben korszerűen  kialakított, bensőséges hangulatot nyújtó Temetésfelvételi irodánkban munkatársaink segítőkész, figyelmes és körültekintő  ügyintézésével  mindezen terheket szeretnénk levenni az Önök válláról, annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb utánajárással tehessenek eleget a  haláleset kapcsán jelentkező kötelezettségeiknek.

Temetésfelvételi irodánkban a  temetéssel  összefüggő  teljes körű  ügyintézést  végzünk. Sajnos  azonban a  temetőn  belüli  szolgáltatásokat nem  végeztethetjük  munkatársainkkal,  így  a  megrendelőink  érdekeit  úgy  tudjuk  képviselni, hogy a temetési  szertartás  teljes  ideje  alatt munkatársunk részt  vesz a  temetésen, s  felügyeli a temetőn belüli  szolgáltatónál  megrendelt  szolgáltatásaink  teljesítését.

Városunkban  több temetkezési  szolgáltató vállalkozás  működik.  E  szolgáltató  szervezetek különféle  megközelítésben  ajánlják  az  általuk  nyújtott szolgáltatásokat, ezért  azt tanácsoljuk a temettetőknek, hogy  mielőtt bármelyik temetésszolgáltató felé elkötelezik magukat, keressenek fel több temetésszolgáltató szervezetet, s a saját temetési esetükre kérjenek konkrét ajánlatot. Ezt követően az ajánlatkérés során tapasztalt szolgáltatói hozzáállást, körülményeket és természetesen a kapott árajánlatban foglaltakat mérlegelve döntsenek arról, kinek a szolgáltatását kívánják igénybe venni!

Bízunk abban, hogy menüpontjaink megtekintésével megtalálják az  igényeiknek legmegfelelőbb megoldást, s megrendelésükkel cégünket tisztelik meg. Cégünk temetkezési kellék választékával, és azok áraival,  a nyújtott szolgáltatásaink díjával arra törekszik hogy minden megrendelő igényét kielégítse.

Amennyiben maradnának kérdések, információ igényükkel kapcsolatban forduljanak bizalommal munkatársainkhoz az alábbi telefonszámok valamelyikén nyitvatartási időben:

Iroda: +36-52-737-242
Mobil: +36-30-477-7246
Hétfőtől – csütörtökig:  8 – 16 óráig
Pénteken: 8 – 13 óráig
Szombat – vasárnap: zárva