Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat.

Áraink

Jelenleg a Debreceni Köztemetőket az önkormányzattal kötött kegyeleti közszolgáltatási szerződés alapján az A.K.S.D. Kft. üzemelteti, s az érvényes helyi önkormányzati temetőrendelet kizárólagos jogot biztosít az üzemeltető cég számára a Köztemetőn belüli szolgáltatások ellátására.

Tekintettel arra, hogy Társaságunk elsődlegesen a debreceni Köztemetőben elvégzendő temetésekkel összefüggésben nyújt szolgáltatást, ez természetesen azt is eredményezi, hogy árainkat a debreceni Köztemetőben alkalmazandó szolgáltatási árakkal és díjtételekkel kiegészítettük, egységes szerkezetbe foglalt szolgáltatási díjjegyzékként. Amennyiben más települések temetőit érintő szolgáltatási igény merül fel irányunkban, úgy az érintett társszolgáltatóktól történő egyedi árinformációk beszerzésével tudunk segítséget nyújtani megrendelőinknek.

Társaságunk ezekre az úgynevezett közvetített szolgáltatási díjakra semmilyen közvetítői díjat, jutalékot nem számol fel, csak az üzemeltető, illetve társszolgáltató által felénk számlázott díjakat számlázzuk tovább.

A temetési díjaknak további elemei a társaságunk által forgalmazott temetkezési áruféleségek díjai, melyet a csatolt táblázatok tartalmaznak.

Mellékleteink tartalmazzák: (kattints!)

a szolgáltatások díjtáblázatát

sírjelzőink ár táblázatát

koporsóink ár táblázatát

urnáink és urnakoporsóink ár táblázatát

egyéb textil és más anyagú termékek és kiegészítők ár táblázatát

 

A temetkezési szolgáltatások és termékek árai bruttó árak 27%-os ÁFA-t tartalmaznak.