Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat.

Segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdésüket.

  • Temetésfelvételi Iroda:
  • 4028 Debrecen, Kassai u. 93.
  • 06 –30– 2288 – 999
  • 06 – 52 – 446 – 900
  • info@tronka-temetkezes.hu

Rólunk, s a temetésszolgáltatásról

Társaságunk a honlapján megjelentetett információkkal szeretne segítséget nyújtani a gyászoló hozzátartozóknak ahhoz, hogy a családot ért halálesettel, temetéssel kapcsolatos teendőiket a lehető legkevesebb – temetés kapcsán érintett – szervezet és  hatóság személyes felkeresésével tudják elvégezni.
Megkíséreljük teljes részletességgel ismertetni mindazokat a fontos  körülményeket, és temetésszolgáltatási formákat, amellyel az elhunythoz  méltó, igényeiknek legjobban megfelelő szertartás kiválasztásával tehetnek eleget kegyeleti érzéseik, érzelmeik diktálta kötelezettségeiknek.

Halálozás  esetén  nap  mint  nap találkozhatunk a lakosság  körében a tanácstalansággal. Bonyolultnak tűnik mit kell tenni, hová kell fordulni, kiket kell felkeresni a temetéssel összefüggő ügyintézés során. Egy haláleset kapcsán valóban sokirányú intézkedés és utánjárás  merülhet  fel attól  függően, hogy hol és milyen körülmények között következett be az esemény. A Halottvizsgálati  Bizonyítvány átvétele kapcsán az egészségügyi intézmény, anyakönyvi  kivonatok ügyében az  önkormányzat, esetleg temetési engedély ügyében a rendőrség, a  szertartás ügyében a búcsúztató, a temetés megrendelés ügyében  a temetésszolgáltató, koszorúk, sírcsokrok ügyében a virágos, sírköves szolgáltatások tekintetében a sírkő  üzem,  fotó – videó készítés  ügyében a fotós, mindegyike  felkeresendő.

Debrecenben,  a Kassai u. 93. szám alatt korszerűen  kialakított, bensőséges hangulatot nyújtó Temetésfelvételi irodánkban munkatársaink segítőkész, figyelmes és körültekintő  ügyintézésével  mindezen terheket szeretnénk levenni az Önök válláról, annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb utánajárással tehessenek eleget a  haláleset kapcsán jelentkező kötelezettségeiknek.

Temetésfelvételi irodánkban a  temetéssel  összefüggő  teljes körű  ügyintézést  végzünk. Sajnos  azonban a  temetőn  belüli  szolgáltatásokat nem  végeztethetjük  munkatársainkkal,  így  a  megrendelőink  érdekeit  úgy  tudjuk  képviselni, hogy a temetési  szertartás  teljes  ideje  alatt munkatársunk részt  vesz a  temetésen, s  felügyeli a temetőn belüli  szolgáltatónál  megrendelt  szolgáltatásaink  teljesítését.

Honlapunkon ne keressen olcsó reklámnak és marketing fogásnak is minősíthető ajánlatokat. Egyes szolgáltatók honlapjukon azzal próbálják magukhoz csábítani a temetkezési szolgáltatást haláleset miatt igénybe venni kényszerülő, az őket ért trauma miatt rossz lelkiállapotba kerülő hozzátartozókat, hogy már 80-90 ezer forinttól ajánlanak koporsós temetést, 50-60 ezer forinttól hamvasztásos temetést, s 90-100 ezer forinttól hamuszórásos temetést. Mi ezt nem tesszük meg, mert ez félrevezető reklám, hisz aki már temettetett ravatalozással a Debreceni Köztemetőben, tudja, hogy hamvasztásos temetés nem rendelhető 200 ezer Ft, koporsós temetés 280 ezer Ft., s hamuszórásos temetés névfelírással az emléktáblára 280 ezer forint alatt. Aki azonban még nem temettetett, azt félre lehet vezetni. Egyes szolgáltatók a honlapjukat arra használják fel, hogy kiváltságos helyzetükkel hivalkodjanak, miközben a valóságban a temetőüzemeltetéssel kapcsolatos szolgáltatások bármely más temetésszolgáltató szervezet számára elérhetőek (más kérdés, hogy a monopol helyzet következtében milyen árakon), így cégünk is teljes körű ügyintézést és szolgáltatást tud nyújtani megrendelői számára. Az is előfordul, hogy ezek a temetésszolgáltatók rendkívüli kedvezményes árakat és megoldásokat kínálnak, noha a minden temettetőt majdhogynem egyformán terhelő jelenleg érvényes díjak nagyon magasnak minősülnek, s e vetületben kedvező, legkisebb költségekről beszélni nem korrekt. Nem jogszerű ez azért sem, mert a jelenleg érvényes jogszabályok a temetésszolgáltatóknak nem engednek reklámozási tevékenységet a temetkezési szolgáltatással kapcsolatban. Kizárólag azt engedik meg, illetve teszik kötelezettséggé, hogy felsorolásszerűen tegyék közzé a szolgáltatási és temetkezési kellék díjaikat- cégünk eddig ezt tette, ez a néhány sor is csak az említett jogellenes és minden jó érzéssel szemben álló reklámtevékenység miatt született meg. Mindezekért azt tanácsoljuk a temettetőknek, hogy – ha már nem is tudják elkerülni a mindenféle honlapokon megjelentetett ajánlkozásokat, – mielőtt bármelyik temetésszolgáltató felé elkötelezik magukat, keressenek fel több temetésszolgáltató szervezetet, s a saját temetési esetükre kérjenek konkrét ajánlatot. Ezt követően az ajánlatkérés során tapasztalt szolgáltatói hozzáállást, körülményeket és természetesen a kapott árajánlatban foglaltakat mérlegelve döntsenek arról, kinek a szolgáltatását kívánják igénybe venni!

Bízunk abban, hogy menüpontjaink megtekintésével megtalálják az  igényeiknek legmegfelelőbb megoldást, s megrendelésükkel cégünket tisztelik meg. Cégünk temetkezési kellék választékával, és azok áraival,  a nyújtott szolgáltatásaink díjával arra törekszik hogy minden megrendelő igényét kielégítse.

Amennyiben maradnának kérdések, információ igényükkel kapcsolatban bizalommal  forduljanak munkatársainkhoz az alábbi telefonszámok valamelyikén:

Iroda:  06 – 52 – 446 – 900
Hétfőtől – csütörtökig:  8 – 17 óráig
Pénteken: 8 – 14 óráig
Szombat – vasárnap: zárva

Tronka István:  06 – 30 – 9437 – 144
Tronka Éva:  06 – 30 – 2288 – 999
Munkanapokon:  8 – 20 óráig